Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Επιμορφωτική διασχολική ημερίδα για το σχέδιο Erasmus+ LISA (26.5.22)

 

Την Πέμπτη 26.5.22 (10.00-13.00) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου επιμορφωτική διασχολική ημερίδα με θέμα "Συμπερίληψη, μαθησιακές ανάγκες και ψηφιακος γραμματικός" στο πλαίσιο διάχυσης των αποτελεσμάτων του σχεδίου Erasmus plus με τίτλο "Let' s ISA (Inclusive School in Action)" και κωδικό έργου 2020-1-EL01-KA101-077660 που υλοποιήθηκε από το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου (2020-2022). 

Σε αυτή συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης και του γειτονικού Ευπαλίου, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την ανατροφοδότηση. Παρουσιάστηκαν θεωρητικές αρχές, μεθοδολογικά και ψηφιακά εργαλεία και καλές πρακτικές που εφαρμόστηκαν στις τάξεις από τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου σε σχέση με τους στόχους της μονάδας όπως αυτοί συνδέονται με το προαναφερθέν πρόγραμμα Erasmus plus, τις ανάγκες των μαθητών ομάδων-στόχων και τις επιμορφώσεις που προηγήθηκαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις τους, ο κ. Παπαδάκης, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Πληροφορικής (ΠΕ86) Δυτικής Ελλάδας, Οργανωτικός Συντονιστής   ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας, η κ. Κωσταρά, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων στο ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας, και η κ. Σαρλή, Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας. Τους ευχαριστούμε θερμά για τις καίριες παρεμβάσεις τους και τα ενθαρρυντικά σχόλια καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος καθώς και στη σημερινή εκδήλωση.

φωτογραφικό υλικό